SV Olofsson 10/16

Victor Olofsson blev först målskytt, men tvingades sedan lämna Vegas Golden Knights 2-4-förlust mot Washington Capitals med en skada.

Det blev en sur förlust för Golden Knights på bortais mot Capitals under tisdagsnatten, lagets första nederlag för säsongen. Förutom tappade poäng tvingades laget också klara sig utan forwarden Victor Olofsson under lagets forcering i slutet av matchen.

Olofsson skadade sig efter att ha åkt in i sargen med sex minuter kvar att spela. Efteråt hade lagets coach Bruce Cassidy ingen uppdatering.

– Det såg inte så bra ut när han lämnade isen, så förhoppningsvis är det inte för allvarligt.

Olofsson kom till Vegas från Buffalo Sabres inför den här säsongen och har öppnat lovande. Han gjorde två mål i sin debut, och spädde på det med sitt tredje mål för säsongen när han satte 1-1 i powerplay i den första perioden mot Capitals.

Med tre raka mål och två assist från Alex Ovechkin, som nu gjort 700 i karriären, drog sedan hemmalaget ifrån och vann matchen med 4-2.