NHL:s försäsong rullar vidare när lagen nu tagit sig hem till Nordamerika efter att Global Series-äventyret i Australien avslutats.

Först ut var Pittsburgh Penguins som tog emot Columbus Blue Jackets hemma i PPG Paints Arena.

Nedan följer en sammanfattning av nattens försäsongsmatcher.

Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets 3–2

Det var svenskt i fokus när Penguins besegrade Columbus på straffar. Alexander Nylander gav hemmalaget ledningen drygt nio minuter in i den första perioden. Pierre-Oliver Lucas ökade på kort senare, men Blue Jackets skulle resa sig.

Jack Roslovic reducerade och Owen Sillinger kvitterade för att ta matchen till straffar. Väl där var det Pittsburgh som var kyligast efter att Nylander och 18-årige Brayden Yager tagit vara på sina straffar.

Washington Capitals – Buffalo Sabres 3–4

Capitals fick en smakstart och ryckte åt sig en snabb tvåmålsledning efter mål av Nicolas Aube-Kubel och Ryan Hofer. Men Sabres ville inte ge sig. John-Jason Peterka reducerade, Peyton Krebs kvitterade och Zach Benson gav bortalaget ledningen.

BUF@WSH: Peterka gör mål på egna returen

Sonny Milano såg dock till att ta matchen till straffar där Buffalo var det kallare laget.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 3–2

Senators tyske stjärnforward Tim Stützle var på spelhumör denna kväll. Han utökade till 2–0 i den första perioden efter att Brady Tkachuk gett Ottawa ledningen. Svenske backen William Lagesson och Alex Stevens skulle dock utjämna för Maple Leafs.

Men tysken var inte klar där. Stützle avgjorde med sitt 3–2-mål – Senators andra i power play.

Colorado Avalanche – Minnesota Wild 3–4

Minnesotas Sammy Walker var kvällens stora man i Denver. Walker vände matchen på egen hand med två mål sedan Joel Kiviranta gett hemmalaget ledningen. Colorado kvitterade genom Henry Bowlby innan Jujhar Khaira och Vinni Lettiri, framspelad av Walker, såg Wild gå ifrån igen. Då hjälpte det inte Riley Tuftes sena reduceringsmål för Avalanche.

Boston Bruins – New York Rangers 3–0

Det var Boston för hela slanten hemma i TD Garden. Bruins vann klart efter att, i tur och ordning, Matthew Poitras, Jake DeBrusk och John Beecher bidragit med varsitt mål.

Dallas Stars – Arizona Coyotes 7–0

Om det enbart var Bruins i föregående match var Dallas än mer överlägset hemma mot Arizona. Logan Stankoven var Stars stora man för kvällen med två mål. Övriga i målkolumnen var Curtis McKenzie, Sam Steel, Thomas Harley, Antonio Stranges och Scott Reedy.

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets 1–2

Det var desto jämnare i den helkanadensiska drabbningen mellan Oilers och Jets i Alberta. Zach Hyman gav kvitterade för hemmalaget i power play för att ta det hela till straffar sedan Dominic Toninato gett Winnipeg en tidig ledning.

I straffläggningen blev Jets forward Cole Perfetti enda målskytt.

Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins 4–3

Columbus hann med att få revansch på Pittsburgh efter att ha gått segrande ur nattens andra möte lagen emellan. Tredjedraftade Adam Fantilli gjorde sin debut för Blue Jackets och imponerade med två assister.

Jonathan Gruder, Samuel Poulin och Austin Wagner nätade för bortalaget medan Alexandre Texier och två gånger Carson Meyer målade för Columbus innan Jordan Dumais kunde avgöra i förlängning.

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings 3–2

Andravalet i draften Leo Carlsson gjorde sin debut för Anaheim. Det var dock en back som skulle stjäla rubrikerna. Ducks Jackson LaCombe avgjorde matchen i förlängning sedan han själv kvitterat till 2–2 i den tredje perioden.

Dessförinnan hade Anaheim tagit ledningen genom Sam Carrick innan Kings vänt via Sean Tschigerl och Alex Laferriere.

Calgary Flames – Vancouver Canucks 10–0

Nattens mangling bjöd Calgary Flames på när de fullkomligt körde över Vancouver. Flames vann med tvåsiffrigt sedan Matt Coronato stått för ett hattrick, Jonathan Huberdeau gjort två och Nazem Kadri, Jordan Oesterle, Noah Hanifin, Connor Zary och Ben Jones samtliga gjort varsitt.

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights 5–2

I nattens sista match skrällde San Jose genom att besegrade det regerande mästarlaget. Efter två mål av Henry Thrun hade Sharks skaffat sig en 5–1-ledning, vilken blev Vegas övermäktig.

San Joses övriga mål gjordes av Tomas Hertl, Nathan Todd och Kyle Burroughs. För Golden Knights nätade Ivan Barbashev och Brett Howden.